Documentație pentru autorizațiile de mediu

30.000 de lei pune la dispoziție Complexul Energetic Hunedoara firmei care va realiza intocmirea/elaborarea documentatiei pentru obtinerea/revizuirea autorizatiei integrate de mediu pentru CEH S.A. – Sucursala Electrocentrale Deva si Sucursala Electrocentrale Paroseni.

“Intocmirea/elaborarea documentatiei pentru obtinerea/revizuirea autorizatiei integrate de mediu pentru CEH S.A. – Sucursala Electrocentrale Deva si Sucursala Electrocentrale Paroseni, conform caietelor de sarcini. Lotul 1 – Întocmirea documentatiei pentru obtinerea Autorizatiei Integrate de Mediu conform Legii 278/2013 privind emisiile industriale pentru Sucursala Electrocentrale Deva. Serviciul consta în întocmirea – Formular de solicitare revizuit, conform modelului din Ordinul 818/2003 (cu modificarile si completarile ulterioare) pentru aprobarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu si Raport de amplasament revizuit, intocmit in conformitate cu prevederile Ghidului tehnic general pentru aplicarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu, aprobat prin Ordinul MMGA nr. 36/2004. Lotul 2 – Elaborare documentatie revizuita in vederea obtinerii autorizatiei integrate de mediu (Sucursala Electrocentrale Paroseni) Serviciul consta în întocmirea: – Formular de solicitare – conform modelului din anexa 1 la Ordinul 818/2003 (cu modificarile si completarile ulterioare); – Raport de amplasament (atat pentru centrala termoelectrica cat si pentru depozitele de zgura si cenusa), intocmit in conformitate cu prevederile Ghidului tehnic general pentru aplicarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu, aprobat prin Ordinul MMGA nr. 36/2004”, arată anunțul de achiziție.

Tocmai pe autorizațiile integrate de mediu se baza Complexul Energetic Hunedoara atunci când a formulat cererea de suspendare a procesului dintre Garda de Mediu și Termocentrala Mintia.

[slideshow_deploy id=’13835′]



« (Știre anterioară)