Distracție maximă la Carnavalul de Halloween de la Uricani

Experiența minunată trăită anul trecut, la prima ediție a Carnavalului de Halloween organziat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani , reeditarea evenimentului, în acest an, devenise o necesitate. Acest lucru a fost confirmat de altfel la cea de-a II-a ediție a Carnavalului de Halloween care a avut loc pe scena Casei de Cultură a Orașului Uricani, vineri, 27 octombrie 2017. În cadrul evenimentului, au participat elevi din ciclul gimnazial și liceal de la Liceul Tehnologic Retezat, fiind înscriși în concurs nu mai puțin de 60 de participanți, alte 250 de persoane fiind prezente în public, la acest reușit spectacol al toamnei.

Misiunea cea mai grea a revenit juriului, format din elevi și profesori ai școlii, cărora le-a revenit sarcina de a decide care au fost cei mai convingători concurenți. În urma deliberărlor au fost desemnați următorii câștigători:

  • locul I a revenit elevelor Gordiciu Patricia și Stoi Cristina, din clasa a V-a C,
  • locul al II-lea a fost câștigat de elevii Nicoi Raul și Enache Raluca,  din clasa a VII-a B,
  • locul al III-lea afost ocupat de elevii Ciubotaru Darius si Szekely Andor.

Aceștia au dat dovadă de multă îndemânare și creativitate în cadrul carnavalului, la toate probele din concurs. Totodată, grație sprijinului de care evenimentul s-a bucurat din partea Primăriei orașului Uricani, Farmaiei  ”Prodfarm” și Casei Amicii au fost oferite o serie de premii speciale și premii de participare tuturor celor înscriși, premii constând în diplome, dulciuri și obiecte specifice acestui tip de sărbătoare.

”Țin  să felicit  toți  participanții pentru efortul, dăruirea și pasiunea de care au dat dovadă în cadrul concursului și totodată doresc să mulțumesc  pentru sprijinul acordat: doamnelor directoare Sanda Cornelia, Ciurea Vera și Paiu Ana, domnului primar Dănuț Buhăescu și Primăriei orașului Uricani, pentru punerea la dispoziție a Casei de Cultură, domnului director al Casei de Cultură – Ciurea Cristi, farmaciei „Prodfarm” reprezentată de doamna Monica Olaru și Casei „Amicii” pentru sponsorizare precum și domnilor care au asigurat coloana sonoră a spectacolului nostru”, a decarat Alexandru Malairos, Președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic Uricani.

La rândul său, primarul orașului Uricani apreciază modul în care elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani reușesc, prin astfel de evenimente, să pună în valoare pasiunea și interesul acestora pentru educație și divertisment, deoportivă. ”Sunt foarte bucuros să constat din nou că elevii și dascălii noștri de la Liceul Tehnologic Retezat se simt împreună ca-ntr-o mare familie: învață – când e de învățat și se distrează – când e de distrat. Îi asigur de admirația mea pentru evenimentele pe care de fiecare dată reușesc să le creeze și îi felicit pentru reușita acestui carnaval. În ceea ce privește administrația locală, în aceasta și, mai ales, în mine, au un partener care le acordă tot sprijinul, așa cum am făcut și cu prilejul acestui eveniment, cum vom face și, în scurt timp, la Balul Bobocilor și așa cum suntem pregătiți să facem întotdeauna când e vorba despre elevii din Uricani și despre profesorii lor”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Pentru organizarea evenimentului de sâmbătă, 28 octombrie, Consiliul Elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani evidențiază, cu mulțumirile binemeritate, efortul profesorilor Delia Kandut, Sabina Todea, Marinela Bărzăune,, Daniela Picior, Marinela Németh, Alina Bobric, Olenca Ghețău, Adriana Cârlan, Daniel Astilean, Ilie Iloiu, Arina Dragoș, Maria Borța, Mariana Apostu, Camen Rad, Raveca Ciortea și Ilie Cioată.

De asemenea, merită evidențiat, în organziarea acestui eveniment și nu numai, efortul elevilor din cadrul T Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat, respectiv: Alexandru Malairos, Opriș Răzvan, Eremia Marius, Năstase Emma, Silași Petrișor, Ciubotaru Andreia, Rusu Ana, Barabași Robert,Erdoș Daniel, Stănilă Cristina, Magyari Maria, Bucătaru Ana, Căciulă Ciprian, Szocs Valentina, Silea Daniel, Lorent Daniel, Pupăză Bianca, Buzatu Savina și Pieknyi Diana.

[slideshow_deploy id=’27126′]