Deszăpezirea asigurată, la Petroșani

Consiliul local al municipiului Petroșani a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea “Planului operativ de acțiune pe timpul iernii 2017-2018”.

“Planul operativ de acțiune pe timpul iernii, prezintă toate datele referitoare la baza de deszăpezire, punctele de sprijin și de informare cu sectoarele pe care se acționează, utilaje, depozitul de materiale antiderapante, responsabilul bazei, personalul operativ și de informare. Elaborarea planului operativ de acțiune s-a realizat de către SC Eolian Energy SRL Hațeg, operatorul activității de deszăpezire în colaborare cu DADPP Petroșani, în conformitate cu prevederile “Normativului din 18 iunie 2013 privind prevenirea șI combaterea înzăpezirii drumurilor publice – indicative AND nr. 525-2013 aprobat prin ordinal nr. 289/2170/2013” șI cuprinde: planul operativ de acțiune pe timpul iernii 2017-2018, necesarul de unelte, utilaje, materiale antiderapante șI materiale chimice pentru iarna 2017-2018”, arată raportul administrației locale de la Petroșani.

Lucrările de întreținere curentă pe timp de iarnă vor fi executate de aceeașI firmă ca șI anii trecuțI, respectiv de Eolian Energy din Hațeg. Aprobarea planului operativ de acțiune pe timpul iernii, este în competența consiliului local pentru drumurile șI străzile din administrarea sa.

[slideshow_deploy id=’27028′]