Angajații lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

Creșterea gradului de încasare a facturilor pentru seviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenție la avariile semnalate pe rețelele de distribuție a apei și de colectare a apelor uzate dar și activitățile de relații cu publicul sunt tot atâtea repere din activitatea derulată cu succes și în cursul lunii octombrie de colectivul societății Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani.

Ca urmare a analizei efectuate de conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în cursul zilei de astăzi au fost premiați angajații a căror activitate din luna precedentă a fost evidențiată. Astfel, salariații lunii octombrie 2017 din echipa Apa Serv sunt:

  • Săbău Carmen  – funcţionar administrativ în cadrul Biroului Secretariat
  • Râşnoveanu Sorin –  inginer în cadrul Serviciul Mecano Energetic
  • Neag Oana –  agent comercial în cadrul Centrului  de Încasări Petroşani

De asemenea, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de ”Colectivul lunii octombrie”, membrilor Serviciului Mecano-Energetic al societății. Acesta este alcătuit din: Ciucur Florin, Vitejanu Mihai, Cămărăşescu Alexandru, Râşnoveanu Sorin , Sîrbu Marius, Ardelean Ioan Marius, Vladislav- David Ionel, Şomkereki Francisc și Harkai Ştefan.

”La fiecare început lună avem plăcerea de a ne întâlni cu colegii noștri, pentru a ne bucura împreună de performanțele muncii noastre  în cadrul Apa Serv Valea Jiului. Nu pot decât să mă bucur că această competiție a salariaților și colectivului pe care îi evidențiem pentru activitatea din luna precedentă a devenit realmente una mobilizatoare pentru toți salariații noștri. Astăzi, a fost rândul altor colegi să fie premiați pentru activitatea lor din luna precedentă. Îi felicit și-i invit să o țină tot așa în activitatea lor de zi cu zi în beneficiul echipei noastre și al clienților noștri”, a declarat Costel Avram, directorul geneal al Apa Serv Valea Jiului.

[slideshow_deploy id=’13837′]