Mai puțini angajați, prime și lefuri mai mari

Nu se fac concedieri și angajații care sunt serioși și au rezultate vor fi stimulați a anunțat conducerea operatorului de apă și canal din Valea Jiului

 

SC Apa Serv Valea Jiului își propune ca până la jumătatea anului 2018 să ajungă la un număr de circa 450 de angajați, mai mic față de cel actual însă are în plan și majorări salariale. ”Nu dăm pe nimeni afară, nu se fac disponibilizări, ca să fim bine înțeleși. Reducerea se face pe cale naturală, adică prin ieșire la pensie ori prin plecare celor care n-au înțeles că la Apa Serv Valea Jiului trebuie să muncești. Am început să investim în modernizarea și automatizarea anumitor obiective și nu mai este nevoie să stea câte trei patru angajați , să se uite la ele. Aceștia vor ajunge pe teren, cei care doresc să muncească. Avem în plan și creșteri salariale pentru angajați, creșteri care pe care se le simtă”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.

Conducerea operatorului de apă spune că poate susține atât investițiile cât și creșterile salariale fără a fi nevoie să majoreze prețul apei. ”Sub nici o formă nu vom scumpi apa, nici nu ne trece prin gând așa ceva. Angajații noștri își fac treaba și din veniturile adunate putem să ne descurcăm. Vreau să vă spun că am reușit să recuperăm toată datoria de la Complexul Energetic Hunedoara, de la spitale și de la mai mulți consumatori cu datorii mari”, a mai declarat Avram. Pe de altă parte, șeful Apa Serv spune că societatea a avut un an bun și, probabil, va fi una din puținele firme de stat din Valea Jiului, care poate să acorde prime angajaților de sărbătorile de iarnă și tichete cadou.

[slideshow_deploy id=’24093′]