Sprijin pentru locatari

Locatarii din imobilele care urmează a fi reabilitate termic primesc un ajutor de la administrația locală. Contribuția acestora va fi recuperată într-o perioadă de 7 ani.

“Taxa de reabilitare termică se va achita în termen de maxim 7 ani, începând din data de 1 a lunii următoare încheierii procesului verbal la terminarea lucrărilor. Asociațiilor de proprietari le revine oblogația ca, în termen de maxim 15 zile de la semnarea procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor, să transmită Direcției Tehnice din cadrul primăriei municipiului Petroșani hotărârea de aprobare a sumelor defalcate pe fiecare proprietate individuală, după stabilirea acestora împreună cu contractantul/contractanții lucrărilor”, arată proiectul aprobat de consilierii locali de la Petroșani.

Municipalitatea de la Petroșani intenționează să solicite finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020 pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani”. Scopul implementării proiectului este acela de creștere a eficienței energetice în blocurile de locuințe nivel P+8 șI P+10.

[slideshow_deploy id=’27126′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »