Taxele cresc, la Petroșani

Impozitele și taxele locale plătite de petroșăneni vor fi mai scumpe începând de anul viitor. Administrația locală de la Petroșani a lansat în dezbatere publică proiectul care vizează taxele și impozitele pentru anul 2018. Petroșănenii pot veni cu propuneri până în data de 18 decembrie.

 

“Conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, nivelul impozitelot șI taxelor locale pentru anul 2018 se modifică pentru terenuri, clădiri șI mijloace de transport. Clădirile se vor împărțI după categorii de folosință, rezidențiale șI nerezidențiale, iar impozitul/taxa pentru acestea se va majora conform Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal”, arată documentul lansat în dezbatere publică.

Vestea bună este că și anul viitor, cei care își achită la timp dările către bugetul local vor beneficia de bonificații. Majorarea taxelor șI impozitelor locale vine ca urmare a modificărilor aduse Codului Fiscal, reglementare care va avea un impact negativ asupra bugetului local.

“Propunerile prezentate respectă cadrul legal impus de Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. Ținând cont de impactul economic actual asupra veniturilor populațiie pentru anul 2018”, mai arată documentul.

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)