Ultimele pregătiri pentru repartizarea locuințelor din noul bloc ANL de la Petrila

Autoritățile locale de la Petrila, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) fac ultimele pregătiri înaintea recepției finale a noului bloc de locuințe construit în orașul Petrila, pe strada Prundului.

În acest sens, în cursul zilei de marți, 21 noiembrie, la Petrila a fost prezent chiar directorul general al ANL, Andrei Țurcanu. Acesta a declarat că prezența sa la Petrila este generată de pregătirea recepției pentru lucrarea de investiții ”Locuințe pentru tineri estinate închirierii”, fiind disponibile în acest scop 20 de noi unități locative în nul bloc ANL.

”Urmează să dăm în folosință până în 10-15 decembrie, un bloc ANL la care au început lucrările în iunie 2016. Constructorul m-a asigurat că undeva la sfârșitul lunii se va putea face recepția fnală. Noi lucrăm cu comisiile de specialitate din cadrul Primăriei la evaluarea cererilor și până în cel târziu 10-15 decembrie să dăm repartițiile pentru ca tinerii să se poată muta în cele 20 de spații locative”, a spus Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)