Liniştea dinaintea furtunii?

Totuși, polițiștii TF din Valea Jiului sunt în alertă și-și fac planul de intervenție în condițiile în care mulți ”clienți” ies din pușcărie. Este o chestiune de timp până se întorc ”la muncă” spun oamenii legii.

Ultima acțiune în forță a Poliției TF Petroșani s-a soldat cu destructurarea unei grupări care a acționat în repetate rânduri pe segmentul feroviar din municipiul Vulcan, iar furturile au pus în pericol siguranța trenurilor. ”De la arestarea celor trei suspecți care au secționat și furat cablurile de pe tronsonul Vulcan, lucrurile s-au liniștit. Nu mai avem probleme momentan, dar ne pregătim să preîntâmpinăm eventuale furturi ce ar putea fi comise de cei care se liberează din penitenciar. Au fost în concediu și acum revin la muncă, dar noi suntem pregătiți să-i trimitem iarăși în concendiu”, spune unul dintre polițiști.

Furturile de pe ruta Bănița și până la Strâmbuţa- Petroşani dădeau mari bătăi de cap mecanicilor trenurilor și polițiștilor. Se ajunsese ca în unele puncte de pe segmentul feroviar din Valea Jiului, şeful de tren şi mecanicul opreau locomotiva și se dădeau jos pentru a schimbă macazul cu mâna.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)