Centralele pe gaz au trecut în administrarea școlilor

Două centrale pe gaz au trecut în administrarea școlilor din Petroșani. Consilierii locali de la Petroșani au aprobat transmiterea în administrarea Colegiului Tehnic Leonida – Școala Gimnazială nr.2- și a Colegiului Național de Informatică ”Carmen Sylva” a centralelor pe gaz și a punctelor termice aferente.

“Prin hotărâri ale Consiliului Local, în anul 2015, s-a aprobat transmiterea în administrare către unitățile de învățământ din municipiul Petroșani a imobilelor aparținând domeniului public al municipiului Petroșani în care își desfășoară activitatea. La Școala Gimnazială nr. 2 Petroșani, structură a Collegiului Tehnic Dimitrie Leonida și la Colegiul NAțional de Informatică Carmen Sylva, s-au construit puncte termice și s-au montat centrale de încălzire pe gaz. (…) Consiliul Local hotărăște darea în administrare a bunurilor proprietate publică a unității administrativ-teritoriale, în condițiile legii, către regii autonome sau instituții publice”, arată documentul prin care s-a aprobat transmiterea în administrarea Colegiului Tehnic Leonida – Școala Gimnazială nr.2- și a Colegiului Național de Informatică ”Carmen Sylva” a centralelor pe gaz și a punctelor termice aferente.

Încă de acum doi ani, autoritățile locale de la Petroșani au luat decizia de a monta centrale termice pe gaz la toate școlile și liceele. Investiția a fost suportată din bugetul local al municipiului Petroșani, aceasta fiind de peste două milioane de lei.

[slideshow_deploy id=’36590′]



« (Știre anterioară)