Brazii vor ajunge în piețele din Petroșani, de săptămâna viitoare

Primii brazi scoşi la vânzare în Petroşani vor ajunge în pieţe abia de săptămâna viitoare. Comercianţii de brazi se lasă aşteptaţi în Valea Jiului, dar mai ales la Petroşani, dat fiind faptul că nu este cererea fel de mare ca în alte localităţi din judeţ, mai dezvoltate.

”Chiar astăzi am avut o discuție cu un comerciant care are pepinieră, iar din 15 decembrie va ajunge la Petroșani. Și-a făcut rezervare pentru zece zile și cererea va fi acoperită. Vor veni și alți comercianți, însă noi încercăm să-i atragem pe cei care au pepiniere, pentru că prețurile lor sunt mai mici față de cei care vând brazi din import”, a declarat, ieri, Sorin Crețu, șeful Administrației Piețelor Petroșani.

În anii trecuți, de Moş Nicolae, vânzările erau în toi, iar reprezentanţii pieţelor din Petroşani spun că oferta a fost cu mult mai mare decât necesarul şi mulţi dintre vânzătorii de brazi de Crăciun, au ieşit în pagubă. Din acest motiv aceştia ar urma să vină în pieţe abia de la mijlocul lunii« (Știre anterioară)