Contract prelungit pentru sănătatea cetățenilor Văii Jiului

Contractul dintre Casa Județeană de Pensii Hunedoara și Consiliul Local al municipiului Petroșani pentru cabinetul de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității Muncii a fost prelungit. În cadrul ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului de Urgență Petroșani funcționează de anul trecut acest cabinet. Contractul a fost încheiat pe un an, iar acum acesta a fost prelungit.

“Prin adresa (…) înregistrată la Primăria municipiului Petroșani, Casa Județeană de Pensii Hunedoara solicită prelungirea duratei contractului de comodat penmtru spațiul din incinta Ambulatoriului de Specialitate pentru desfășurarea activității cabinetului de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității Muncii. (…) Propun Consiliului Local al municipiului Petroșani, prelungirea duratei contractului de comodat încheiat cu Casa Județeană de Pensii Hunedoara pentru spațiul în suprafață de 35,36 mp, pe o perioadă de un an, pentru desfășurarea activității cabinetul de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității de Muncă Petroșani”, arată documentele de ședință.

În anul 2016, Consiliul Local al municipiului Petroșani a aprobat darea în folosință gratuită a cabinetului medical, unde funcționează cabinetul de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității Muncii.

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)