A fost concediat, dar e bun de plată

A fost concediat fără niciun motiv concret, iar acum este bun de plată. Este vorba de Emil Floruț, fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara  care trebuie să achite aproape 14.000 de lei. Acesta se judecă cu societatea energetică pentru faptul că a fost concediat. Instanța de la Judecătoria Petroșani a stabilit că fostul director general al CEH trebuie să achite o taxă judiciară de aproape 14.000 de lei.

“Acordă termen în vederea depunerii la dosar a dovezii privind completarea taxei judiciare de timbru, cu suma de 13.916,64 lei”, arată soluția instanței de la Petroșani.

Un nou termen de judecată în acest dosar a fost fixat pentru data de 8 februarie 2018. Emil Florut, cel care s-a aflat la conducerea Complexului Energetic Hunedoara timp de trei luni de zile a actionat în instantã fostul angajator adicã societatea energeticã. Asa cum a anuntat încã de la revocarea sa, din functie, în luna decembrie 2015,  Florut a considerat concedierea sa o mãsurã abuzivã.« (Știre anterioară)