Termocentrala Paroșeni a intrat în vizorul hoților

Într-o singură noapte, hoții au creat o pagubă de circa 7000 de lei.
Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată de către reprezentanţii S.E. Paroșeni, cu privire la faptul că persoane neidentificate au intrat în curtea societăţii, au forțat sistemul de închidere cu lacăt al unei magazii de materiale şi au sustras mai multe bunuri (cabluri electrice din cupru, în valoare de 7.000 de lei).
         În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o patrulă de poliţie care, în apropierea S.E. Paroșeni, pe un drum lateral, a identificat un autoturism în care se aflau doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 23 şi 26 de ani. De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit şi recuperarea integrală a prejudiciului şi restituirea acestuia către partea vătămată”, spun polițiștii. Cei doi tineri au aruncat cablurile în râul Jiu, sperând
să scape de probele care îi incriminau. ” În cauză, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore faţă de tânărul de 26 de ani, care urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere de arestare preventivă, cercetările continuând, totodată, şi faţă de celălalt tânăr (aflat în stare de libertate)”, mai spun anchetatorii.
[slideshow_deploy id=’27028′]


« (Știre anterioară)