Majorări de taxe, rectificări de buget și schimbări de denumiri

Ultima ședință ordinară, din acest an, a Consiliului Local Petroșani va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 15:00. Ședința va începe cu oduă proiecte de hotărâre care vizează modificarea taxelor și a impozitelor locale. Totodată, se va discuta și despre atribuirea denumirii , Iancu Avram – Marius” Bazinului de înot didactic şcolar din Municipiul Petroşani.

 

Ordinea de zi este următoarea:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale în Municipiul Petroşani pentru anul 2018.

 

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor percepute de Serviciul Public Administraţia Pieţelor pentru anul 2018.

 

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea executiei Bugetului local si a Bugetului Institutiilor Publice si Activitatilor Finantate Integral sau Partial din Venituri Proprii si Subventii al Municipiului Petrosani pe trimestrul IV 2017.

 

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei Bugetului Împrumuturilor Externe şi Interne al Municipiului Petroşani pe trim IV 2017.

 

5.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Municipiului Petroşani.
6.Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului Instituțiilor Publice și Activităților Finanțate Integral sau Parțial din Venituri Proprii al Municipiului Petroșani.
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav pe anul 2018.

 

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei delegării gestiunii directe a serviciului de salubrizare către Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat până la data de 31.12.2018.

 

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă ale persoanelor beneficiare de ajutor social şi de serviciile cantinei de ajutor social.

 

10 Proiect de hotărâre pentru aprobarea listei de priorităţi privind repartizarea de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Petroşani.

 

11.Proiect de hotărâre pentru aprobarea repartizării unei locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Petroşani.

 

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii spaţiului în suprafaţă de 22,45 mp. situat în Petroşani, str.1 Decembrie 1918, nr.90, către Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Organizaţia Petroşani.

 

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei contractului de comodat nr.19114/2012 încheiat cu A.D.I. ,,Serviciul judeţean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân”.

 

14.Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii ,, Iancu Avram – Marius” Bazinului de înot didactic şcolar din Municipiul Petroşani.

 

15.Proiect de hotărâre privind propunerea calificativului de evaluare a secretarului Municipiului Petroşani.

 

16.Planul de activitate al Comisiei pentru probleme de apărare ( CPA ) în anul 2018 şi Analiza activităţii de mobilizare a economiei şi pregătire a teritoriului pentru apărare pe anul 2017.

 

17.Diverse

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »