Grupul Carrefour deschide primul magazin Express din Hunedoara.

Express Hunedoara Dacia și-a întâmpinat clienții astăzi, începând cu ora 08:00

 

 21 decembrie 2017: Grupul Carrefour a deschis astăzi primul magazin Express din Hunedoara, județul Hunedoara, ajungând astfel la un număr de 19 magazine Express Orange și 233 supermarketuri în toată țara. 

 Noul supermarket, Express Hunedoara Dacia, are un un concept modern destinat să răspundă nevoilor clienților din proximitate. Noul Express propune produse proaspete pe parcursul întregii zile, soluții și idei pentru mese rapide dar și confort sporit prin intermediul celor peste 10 servicii disponibile la casele de marcat.

Express Hunedoara este un un magazin tip supermarket de proximitate, ancorat în viața cartierului, ce își propune să devină „un vecin de încredere” pentru rezidenții acestuia. Cu o suprafață medie de aproximativ 430 mp, noul magazin oferă clienților un model comercial axat pe un sortiment compact. Astfel, clienții pot găsi o sortimentație bogată pe segmentele: brutărie, patiserie, măcelărie, mezeluri, fructe și legume, gastronomie, produse semi-preparate, produse aperitiv, produse congelate, lactate-brânzeturi, băcănie, băuturi, produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse bio, dietetice sau produse internaționale.

Date cheie despre Express Hunedoara Dacia:

 1. Adresa : Bd. Dacia, Nr. 6 bis, Hunedoara, județul Hunedoara
 2. Plajă orară de deschidere:
 • Luni – Sâmbătă: 08:00-22:00
 • Duminică: 08:00-20:00
 1. Suprafața magazinului: 430 m²
 2. Locuri de muncă : 15
 3. Case de marcat : 3
 4. Telefon: 0766 221 308
 5. Locuri de parcare publice și gratuite.

De asemenea, clienții pot beneficia de toate avantajele oferite de cardul de fidelitate Card Plus (reduceri la sute de produse, cadouri și reduceri cu ocazia zilei de naştere și de ziua numelui), disponibil direct și gratuit în magazinul Express Hunedoara Dacia. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături iar odată cu el, se oferă 3 minicarduri detașabile, care oferă aceleași avantaje.

Mai mult decât atât, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoții pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secțiunea dedicată cataloagelor: www.carrefour.ro/cataloage.

Beneficiile Card Plus:

 • Reduceri substanțiale, zilnic, la sute de produse;
 • 10% reducere de ziua de naștere – pentru a beneficia de reducere clientul trebuie să-și înregistreze data de nastere la înscriere;
 • Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
 • Bonuri de cumpărături ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare;
 • În funcție de campania Market, reduceri de pana la 25% la toate produsele dintr-o anumită gamă, direct pe bonul de casă;
 • Înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin;

În magazinul Express Hunedoara, clienții Carrefour vor putea beneficia de noi servicii disponibile la casele de marcat, precum plata cu telefonul mobil, reîncărcare electronică sau paypoint. Astfel, vor putea rezolva totul într-un singur loc și vor economisi timp.