220 de sportivi premiați la ”Gala sportului vulcănean”

Continuator al CS Minerul Vulcan, noul club sportiv înființat în anul 2016 de municipalitatea din Vulcan sub numele CSM ”Mihai Viteazul” a conferit cadrul necesar nu doar pentru dezvoltarea interesului pentru sport al tinerilor din comunitatea locală vulcăneană, ci și oportunitatea participării la diverse competiții sportive, regionale, naționale și internaționale, de la care sportivii vulcăneni s-au întors, nu de puține ori, și în 2017, cu medalii, titluri și trofee.

La finalul acestui prim an de activitate al sportivilor de la secțiile CSM ”Mihai Viteazu” din Vulcan, la inițiativa directorului  clubului, Daniel Duna, a fost organizată și o frumoasă gală a sportului vulcănean, care a avut loc înainte de Crăciun, la sala Cinematografului ”Luceafărul” din Vulcan.

Potrivit informațiilor prezentate de președintele CSM ”Mihai Viteazu” Vulcan, nu mai puțin de 220 de sportivi, de la toate secțiile clubului, au fost premiați pentru activitatea și, evident, performanțele obținute în cursul acestui an, conducerea clubului oferindu-le cupe, diplome și medalii.

De asemenea, conducerea CSM ”Mihai Viteazu” a premiat și șase antrenori, precum și doi președinți onorifici ai unor secții din cadrul clubului.

La eveniment a participat și primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile. ”Activitatea sportivă este esențială pentru dezvoltarea copiilor și a tinerilor din Vulcan și, în același timp, reprezintă un punct de interes pentru foarte mulți cetățeni ai Vulcanului care sunt interesați de activitatea sportivilor vulcăneni. Vreau să-i felicit pe toți cei care au ales Clubul Sportiv Municipal Mihai Viteazu, clubul municipalității vulcănene, pentru a practica sportul, atât pentru plăcerea de a face mișcare, cât și la nivel competițional. Desigur, îi felicit o dată în plus pe cei care au obținut rezultate bune și foarte bune în diverse competiții, precum și pe antrenorii și conducătorii secțiilor sportive și ai clubului sportiv pentru acest an de excepție din noua formă de organizare a mișcării sportive din municipiul Vulcan”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Directorul CSM ”Mihai Viteazu” Vulcan, Daniel Duna spune că activitatea sportivă va continua la aceeași parametri de interes și în anul 2018, când e de așteptat ca sportivii vulcăneni să aducă noi rezultate bune și foarte bune, la toate disciplinele sportive din portofoliul clubului.

[slideshow_deploy id=’13835′]