Cinci viitori jandarmi au salvat un bărbat care ardea de viu

Cei cinci elevi aflați la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara, unde-și efectuau stagiul de practică, au devenit salvatori din întâmplare.

Tinerii jandarmi, Ciorogar Sergiu-Adinel, Seleşan Răzvan-Petrică, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionuţ şi Zgârcea Denis-Vlăduţ), mergeau către IJJ Hunedoara și au văzut cum un bărbat cuprins de flăcări încerca să-și salveze viața. „Elevii au oprit maşina pentru a sări în ajutorul bărbatului. Doi dintre ei au dus bărbatul la răul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei.

Numitul V.S. le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină. Acesta nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări.

Aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au asistat bărbatul până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor, deoarece acesta prezenta răni şi arsuri”, spun reprezentanții IJJ Hunedoara.

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara i-a felicitat pe cei cinci elevi pentru faptul că au salvat viața unui om și au devenit eroi fără voia lor.

[slideshow_deploy id=’27126′]