Start la înscrieri pentru ediția a V-a a concursului ”Parângul Night Challenge”

Penultimul weekend din luna februarie 2018 programează ediția aniversară cu numărul cinci a evenimentului  sportiv ”Parângul Night Challenge”.

Evenimentul este organizat de Asociația Bike&Run Petroșani (condusă de Avram Iancu) în colaborare cu Hotel Rusu, Direcţia Judeţeană pentruTineret şi Sport Hunedoara și de Primaria municipiului Petroşani. Totodată, evenimentul este susținut de Apres Ski Parâng, Pensiunea Bujor de Munte, Cabana La Răzvan, Aventura X, Complex Montana, Pensiunea Retezat și Canah Hemp Essentials, dar lista sponsorilor rămne deschisă până în ziua evenimentului. 

Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor cât şi schiorilor care sunt invitați la o competiție inedită, al cărui organziator este apreciatul sportiv Marius Avram Iancu.

”Încă dinaintea aventurilor mele acvatice am promovat frumusețea țării noastre. Din vârf de munte și până la nivelul mării inima mea bate pentru România! Vă invit să descoperiți alături de mine frumusețea înălțimilor din Parâng”, spune Avram Iancu.

Pentru ediția din acest an, organizatorii anunță că fondul de premii este de 9.000 de lei, din care 5.400 de lei pentru competiția de alergare montană și 4.500 de lei pentru competiția de schi. În plus, fiind vorba despre o ediție aniversară, organziatorii au inițiat și un premiu special de 1500 de lei pentru doborârea recordului de cursă. Deținătorii recordului la zi sunt sportivii Viorel Palici și Andrei Preda , care au stablit încă din anul 2016, recordul competiției la 40:57.

Cei care doresc să participe la ediția din acest an a evenimentului  sportiv ”Parângul Night Challenge” se pot înscrie fie pe loc, la data și locul de desfășurare al evenimentului (cost 90,00 lei), fie on-line, prin intermediul paginii de Internet dedicate https://parangulnight.bike-run-petrosani.ro , caz în care taxa de înscriere este de 70,00 de lei (pentru cei înscriși până la data de 13.02.2018) și poate fi achitată prin transfer bancar.

Organizatorii informează că toți concurenții care au participat la toate cele 4 ediții precedente, beneficiază de înscriere GRATUITĂ! De asemenea, copiii de la categoriile minus 10 ani și de la 10-14 ani, atât fete cât si baieți beneficiază de înscriere GRATUITĂ.

[slideshow_deploy id=’19661′]