Pedeapsă pentru că a condus fără permis, beat şi a provocat un accident cu victime

A provocat un accident cu victime, a condus beat și fără permis și a mai și fugit de la locul accidentului. Toate aceste fapte i-au determinat pe magistrați să-l condamne la închisoare și la o amendă penală care s-ar putea transforma în 300 de zile de detenție.

Un bărbat de 44 de ani, din Petroșani, care a provocat un teribil accident de circulație în urma căruia o tânără de 19 ani a fost rănită, a fost găsit vinovat de Judecătoria Petroșani de trei capete de acuzare. Radu Adrian a provocat un accident cu victime, anul trecut, după ce gonea pe o stradă din cartierul Aeroport, deși nu avea permis și era băut. Potrivit anchetatorilor, individul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr în vârstă  26 de ani, din Petroşani. O pasageră de 19 ani aflată în mașina lovită de șoferul fără permis a fost rănită. Radu Adrian a fugit de la fața locului și a fost prins de polițiști câteva ore mai târziu. Procurorii din Petroșani l-au acuzat de conducere sub influența alcoolului, de conducere fără permis și fugă de la locul accidentului. Pentru toate aceste învinuiri, judecătorii l-au condamnat la mai multe pedepse pe individ, însă sentința nu este definitivă și a fost deja atacată.

Radu Adrian a primit o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, dar și o amendă penală de 3.100 lei. Pedeapsa din urmă dacă nu este executată se poate transforma în zile de detenție, magistrații stabilit că o zi de detenție este egală cu suma de 10 lei din totalul de 3100. Bărbatul mai trebuie să achite și suma de 5.000 lei către tânăra rănită în accident dacă sentința va rămâne neschimbată în urma apelului.

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »