Adolescenți căutați de părinți și polițiști   

Cei doi minori au fugit de acasă după ce între ei s-ar fi înfiripat o relație de iubire cu care părinții nu erau de acord. În urma sesizării, poliţiştii au demarat cercetări şi activităţi de căutare a minorilor și i-au dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

 ”La sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat doi hunedoreni care  au sesizat faptul că minorii Chirea Claudia Maria (foto) şi Chirilă Marius Beniamin (foto), ambii în vârstă de 15 ani (care au o relație de prietenie cu care părinţii nu sunt de acord), nu am mai revenit la domiciliile lor, după terminarea cursurilor şcolare. De asemenea, părinţii au mai relatat că ieri, în jurul orei 15:45, mamele celor doi minori i-au văzut pe aceștia pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Hunedoara, însă, la vederea acestora, minorii au fugit printre blocuri”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Semnalmentele minorei: înălțime:1,55-1,60 m, greutate: 45 kg, păr lung, șaten, vopsit blond de la jumătate spre extremități. La data plecării voluntare de la domiciliu, minora purta o giacă din fâș de culoare mov, cu motive florale, prevăzută cu glugă, pantaloni tip blue-jeans elastici, de culoare bleu deschis şi pantofi sport, de culoare roz deschis.

Semnalmentele minorului: înălțime:1,83,  constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, față ovală.  Îmbrăcăminte, la data plecării voluntare de la domiciliu: giacă de fâș de culoare vișinie, cu glugă cu blană, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru deschis şi încălțăminte tip sport de culoare neagră.

  Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze  celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.« (Știre anterioară)