eMAG – Cum sa-ti cumperi Samsung Galaxy S8 cu 500 de lei mai ieftin decat pretul pietei

eMAG are o promotie foarte interesanta prin care poti beneficiaza de reduceri de pana la 500 de lei pentru cele mai bune telefoane mobile Samsung.

eMAG – Lista ofertelor avantajoase pentru toate modelele de Samsung Galaxy S8 poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie foarte interesanta cu reduceri bune pentru mai multe modele de telefoane mobile produse de Samsung, din gama Galaxy, cea mai apreciata si performanta a producatorului. Preturile pot fi scazute cu o extra reducere de pana la 500 de lei.

eMAG – Telefonul mobil Samsung Galaxy S8 Plus

Incepem cu telefonul mobil cu cel mai mare display, care ofera o experienta uimitoare, reda imagini superbe si e foarte usor de utilizat.In primul rand, telefonul are o reducere de 17% din pret in aceasta perioada, dar la care se poate adauga o reducere suplimentara prin metoda Buy Boack. Telefonul are 64GB spatiu de stocare iar toate informatiile despre oferta sunt AICI.

Telefon Samung Galaxy Note 8

Singurul model diferit de Galaxy S8 care are reducere de pret si intra si in promotia de Buy Back este Galaxy NOte 8, un telefon mobil superb, dotat cu stylus pentru a putea naviga mai usor, ecran mare pentru cei careau nevoie sa editeze documente bussiness chiar pe display, cu usurinta, dar si functie Dual Sim pentru a administra doua cartele cu numar deodata. Telefonul are spatiu de stocare de 64GB, functie 4G, reducere de 11% din pret si reducere extra prin Buy Back, dar si un cadou special la achizitionare. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Samsung Galaxy S8

Continuam cu o alta oferta foarte avantajoasa pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S8 de la eMAG. Acest telefon are un design deosebit cu marginile rotunjite si acces facil la meniul special, culoare Arctic Silver si un spatiu de stocare de 64GB. Telefonul are reducere de pret de 18% si functia Buy Back prin care primiti o reducere de pana la 500 de lei daca aduceti telefonul vostru vechi la achizitionare. Telefonul are Garantie inclusa de 24 de luni care poate fi insa dublata contra unei sume modice. Toate detaliile le gasiti AICI.

Galaxy Note 8

O ultima oferta pe care v-o recomandam de la eMAG este tot pentru un model Galaxy Note 8 ce are dual sim, memorie de 64GB si functie 4G, Maple Gold. Telefonul are reducerea de Buy Back disponibile si primiti cadou un pachet cu licenta Bitdefender Mobile Security pentru Android timp de 1 an. Toate detaliile ofertei sunt disponibile AICI.

realitatea.net

[slideshow_deploy id=’17636′]



(Următoarea știre) »