Spectacol ”All inclusive”, vineri, 2 februarie, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva

Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva este gazda spectacolul ”All inclusive”, care va avea loc vineri, 2 februarie 2018, de la ora 19,00.

Piesa este o comedie spumoasă, a cărei premieră s-a jucat cu casa închisă, cea mai nouă producție regizată de Vlad Zamfirescu este presărată cu situații de o ironie comică și replici de tot hazul. Acțiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) și fiica lor, Adele (Diana Roman).

Ajunși în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20 de ani, cei doi părinți par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viața până în acel moment. Existența lor ia o turnură neașteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunță că trăiește o poveste de dragoste cu nimeni altul decât profesorul ei, Vincent (Vlad Zamfirescu), de la care așteaptă un copil, iar Maurice traversează criza vârstei de mijloc convins că își va găsi fericirea în brațele veselei Monique (Mirela Oprișor), sora iubitului fiicei sale.

Biletele pentru reprezentație sunt puse în vânzare la prețul de 60 de lei, la agenția de bilete a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 16:00-17:00, și sâmbăta, între orele 11:00-13:00. Informații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numerele de telefon 0721.055.037 sau 0354.408.907.

[slideshow_deploy id=’27028′]