La un pas de sentință

Cinci indivizi au fost judecați într-un dosar considerat a fi furtul anului 2016 în Valea Jiului, cu un prejudiciu de sute de mii de lei. Printre suspecți se află și complicele tâlharului care a jefuit un cazinou din Petroșani.

 

Stroe Laurențiu Cristian alături de alți patru indivizi au dat două „lovituri” consecutive în Petroșani, în urma cărora au creat un prejudiciu de aproape 250 de mii de lei. Hoții au tăiat, la propriu, mașina unui distribuitor de țigări de unde au furat sute de cartușe. Stroe Laurențiu Cristian și Bodi Iozsef au fost capii grupării de hoți şi au ochit dubița unui distribuitor de ţigări, i-au tăiat caroseria pentru a avea acces la marfă şi au furat marfă în valoare de 90.000 lei. A doua lovitură au dat-o la un depozit din municipiul Petroşani, unde erau ţinute ţigările. Paguba creată la al doilea furt se ridică la circa 150.000 lei. Gruparea a fost destructurată în urma unei acţiuni comune a poliţiştilor din Petroşani şi Lupeni.

Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Petroșani și după mai bine de un an de zile, magistrații au finalizat procesul și urmează să dea sentința. Decizia instanței ar urma să fie anunțată mâine-marți, însă nu este una definitivă și părțile o pot ataca cu apel. Stroe Laurenţiu Cristian, zis ,,Lăchiuţ” se află în Penitenciarul Aiud și la o eventuală pedeapsă primită în acest dosar s-ar putea adăuga și cea din dosarul de tâlhărie în care este judecat alături de Daniel Minea, un tânăr din Aninoasa. Cei doi au avut mai multe încercări de a jefui cluburi cu jocuri de noroc. Una dintre ele a și reușit, la Petroșani, la Minea și cu Stroe au fugit cu circa 30 de mii de lei.

[slideshow_deploy id=’17636′]



(Următoarea știre) »