Parângul Night Challenge se anunță a fi un succes

Polgar Levente, ultramaratonistul participant la 6633 Arctic Ultra, considerată cea mai dură competiţie din lume, Andrei Preda, unul dintre cei mai buni alergători montani din țară ori tânărul din Valea Jiului, Leonard Mitrică, un sportiv în ascensiune, sunt doar câteva nume ce se regăsesc pe grila de start a competiției nocturne organizată de reputatul sportiv Avram Iancu.

Parângul Night Challenge, competiția de alergare montană și schi fond derulată la lumina făcliilor are loc în acest week-end. Circa 120 de concurenți se vor alinia la startul de la baza Stațiunii Parâng, atât la secțiunea de alergare cât și la cea de schi fond, iar printre ei sunt și nume importante, sportivi care și-au lăsat amprenta în acest sport. ” Parângul Night Challenge a ajuns o competiție națională și avem printre participanți sportivi renumiți. Polgar Levente este unul dintre concurenții redutabili. Andrei Preda, deținătorul recordului de tură la Parângul Night Challenge ori Leonard Mitrică, un tânăr aflat în ascensiune și un sportiv care promite multe pe viitor, sunt doar câțiva dintre sportivii care se bat pentru trofeu”, ne-a declarat polisportivul Avram Iancu, organizatorul Parângul Night Challenge.

Prilej de a arăta frumusețea Parângului

 

Pe lângă concurenții care vor urca în stațiune vor fi și foarte mulți suporteri ai acestora ori turiști. La ediția din acest an toată lumea poate lua parte la festivitatea de premiere și petrecerea de după. ”Este un bun prilej de a promova Parângul cu această competiție. În premieră vom face o petrecere la care poate participa oricine dorește, unde vor avea posibilitatea să stea de vorbă, să socializeze cu concurenții și să afle poveștile lor”, mai spune Avram Iancu.

Competiția extremă se derulează sâmbătă, pe timp de noapte, la lumina făcliilor și a lanternelor, iar acest lucru o face și mai spectaculoasă atât pentru participanți cât și pentru suporteri.

[slideshow_deploy id=’36590′]