Pompieri hunedoreni – salvatori în timpul liber

Militarii se aflau în stațiunea Arieșeni și au văzut că dintr-o pensiune iese fum. Cei doi pompieri n-au stat pe gânduri și au intrat în clădire pentru a fi siguri că nu sunt persoane captive în interior. Au găsit o bătrână care era împietrită de frică și au salvat-o.

”Plutonierii major Petru Gavrilă și Dorin Ivancov de la Detașamentul Deva, Punctul de lucru Băița se aflau în timpul liber în stațiunea Arieșeni când au observat o coloană de fum deasupra unei pensiuni. Cei doi s-au apropiat de locul în care se vedea fumul și au constatat că un incendiu se manifesta la acoperișul unei vile. Au evaluat situația și au decis că pot pătrunde în siguranță în pensiune pentru a se asigura că nu sunt surprinse înăuntru persoane. Pompierii au scos din pensiune o femeie în vârstă care era speriată, înaintea sosirii echipajelor de pompieri Câmpeni și a SVSU Arieșeni”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

Cei doi pompieri hunedoreni a ajutat și la limitarea propagării incendiului produs la mansarda pensiunii, cu o suprafață de 350 mp. Focul a izbucnit din cauza unui coș de fum neprotejat față de materialele combustibile din jur.

[slideshow_deploy id=’13835′]