S-au finalizat lucrările la modernizarea Cinematografului ”Victoria” din Petroșani

Primăria municipiului Petroșani a recepționat săptămâna trecută, împreună cu cei de la CNI, noul edificiu al Cinematografului ”Victoria”. Acesta este primul cinematograf finalizat de Compania Națională de Investiții, iar obiectivul a fost predat către primaria municipiului Petroșani!

Proiectul derulat de CNI a avut ca scop reabilitarea și modernizarea cinematografului. Astfel, aici au fost realizate lucrări de refacere a acoperișului și a instalațiilor, s-a consolidat și termoizolat întreaga clădire și s-a dotat cu aparatură specifică. Nu în ultimul rând, intervenția CNI a presupus punerea în valoarea a accesului secundar din Bulevardul 1 Decembrie 1918, ca acces principal, aspect care va contribui la captarea publicului. Acestor investiții li s-au adăugat celev publice, finanțate de Primăria Petroșani, privind executarea branșamentelor la utilități și înființarea unui Serviciu public de exploatare a cinematografului. Ne exprimăm convingerea că noul cinematograf reprezintă atât un punct de interes din punct de vedere socio-cultural în zonă, cât și un prilej de relaxare!”, arată reprezentanții CNI.

Capacitatea noii săli de proiecție va fi de 250 de locuri, iar punerea în funcțiune a noului Cinematograf este preconizată a avea loc chiar în cursul aceste luni.

[slideshow_deploy id=’24093′]