Accident grav pe şoseaua de centură a Petroşaniului

Nu mai puțin de şapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe raza municipiului Petroşani, chiar în fața Detasamentului de Pompieri.
Două autoturisme au fost implicate în eveniment, unul dintre ele fiind cu volan pe dreapta. Un copil de cinci ani, mama sa şi alți cinci bărbați au fost răniți în urma coliziunii dintre cele două autoturisme. Tatăl micuțului a fost rănit grav şi a rămas încarcerat în masina făcută praf. El ar fi produs tragedia din cauza neateției. Potrivit medicului Călin Dumitrescu din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, la salvarea victimelor au intervenit un echipaj cu medic de la Petroșani, 2 ambulanțe şi echipajele SMURD Petroşani.

Unul dintre şoferi a suferit un traumatism cranian, toracic şi o fractură de femur. Micuțul a fost rănit uşor la fel ca şi restul victimelor.
În urma cercetării efectuate la locul accidentului, polițiştii au stabilit că vinovat de producerea evenimentului este un conducator auto de 49 ani, din Petrila. Acesta a pătruns pe sens opus şi a acrosat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tanar de 27 de ani, din județul Argeș. Politişti fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în aceste caz.
[slideshow_deploy id=’36590′]