Minor fugit de la cel care-l avea în plasament

Polițiștii îl caută cu disperare pe adolescentul care a lăsat un bilet în care amenința că-și ia viața.
„Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliție Rurală Hateg, au fost sesizați verbal de către BERNAT DANIEL, din comuna Totești, sat Reea , despre faptul că, în dimineața  zilei de 15.03.2018, în jurul orei 07:00, a constatat că minorul MUNTEANU COSMIN-ALEXANDRU, în vârstă de 15 ani pe care îl are în plasament a plecat voluntar, de la domiciliu în noaptea de 14/15.03.2018 cu o bicicletă luată din curtea locuinței.
         În urma cercetării efectuate de către poliţişti, în dormitorul acestuia, într-o noptieră a fost găsit un bilet prin care minorul  își cere scuze  familiei la care se afla în plasament menționând că, intenționează să-și pună capăt zilelor”, spun cei de la IPJ Hunedoara.
Adolescentul are următoarele semnalmente:
 Aproximativ 1,70 m, păr negru, creţ tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, nas mijlociu, gura mijlocie, ten măsliniu cu urme de acnee pe față, îmbrăcat cu fâș negru, pantaloni blue jeans de culoare albastru strânși pe corp, în picioare purta ghete de culoare neagră, acesta neavând asupra sa telefon mobil, bani sau alte bunuri.

Polițiștii îi roagă pe cei care pot da informații care să conducă la depistarea sa, să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

[slideshow_deploy id=’27126′](Următoarea știre) »