Profitul realizat de Apa Serv Valea Jiului va fi reinvestit

 
Plusul înregistrat de operatorul de apă și canal din Valea Jiului se va regăsi și în buzunarele angajaților, aceștia urmând să primească bonificații. Totodată, acționarii societății vor primi și ei o parte din profit, însă banii se vor întoarce tot la Apa Serv Valea Jiului.
 
SC Apa Serv Valea Jiului a realizat pe anul 2017 un profit în creștere față de anul precedent, valoarea plusului fiind de 846 de mii de lei, arată bilanțul financiar contabil realizat de operator. Profitul se va împărți între acționarii societății, respectiv primăriile din Valea Jiului și Consiliul Județean Hunedoara, dar și cu angajații. Banii alocați administrațiilor locale, în funcție de numărul de acțiuni deținute la societate, se vor reîntoarce în conturile Apa Serv, pentru derularea unor investiții. „Este foarte important și țin să subliniez acest lucru, pentru că succesul nu putea fi atins fără contribuția angajaților societății. Aceștia vor primi o parte din acest profit și vrem să putem da aceste bonificații angajaților, care reprezintă participarea la profit, înainte de sărbătorile pascale. Suma primită de fiecare angajat al Apa Serv Valea Jiului este cuprinsă între 110 și 60 de lei, în funcție de aportul adus, de cât a muncit anul trecut angajatul”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Conducerea societății a identificat împreună cu administrațiile locale mai multe probleme ce ar putea fi remediate cu banii ce revin primăriilor.
„În ceea ce privește alocarea dividendelor, am avut discuții cu primarii din Valea Jiului, să vedem ce facem cu banii. Am ajuns la un acord și în termen de cinci zile de la data la care virăm noi dividendele, banii se vor reîntoarce într-un cont de investiții. Ca un exemplu, Petroșaniului îi vor reveni 90 de mii de lei iar suma va fi folosită, am convenit cu primarul, la rezolvarea problemei cu indundațiile”, a mai declarat Avram. Investiții vor fi derulate și în celelalte cinci localități ale Văii Jiului, primăriile de aici fiind acționari ai operatorului de apă și canal.
[slideshow_deploy id=’27126′]