Supă de pui cu tăieței

Ingrediente Supa de pui cu taietei

1 pui de tara, 1 cartof, 1 morcov, 1 ceapa, 1ardei rosu, 2 rotite taietei ( de preferat mai grosi), piper boabe, sare, patrunjel, marar.
Mod de preparare Supa de pui cu taietei
Se curata puiul, se spala si se taie in bucati. Se pune intr-o oala, se adauga apa rece (aproximativ 4,5 litri) si se pune la foc mic. Pe masura ce incepe sa fiarba, se spumeaza, pana nu mai face spuma.
Legumele se curata si se spala, apoi se taie in bucati mai maricele. Se adauga in supa impreuna cu piperul si sarea si se lasa sa fiarba, tot la foc mic.
Cand este aproape de final, se adauga taietei si se mai lasa pe foc cateva minute (5-10min, depinde de taietei). Se opreste focul si se presoara verdeturile tocate marunt.

sfatulparintilor.ro

[slideshow_deploy id=’19661′]