Devenii cu pensii mici au gratis la transportul local

Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei, din municipiul Deva, beneficiază de tichete gratuite de călătorie pentru transportul public local a anunțat municipalitatea.
Tichetele pot fi ridicate în perioada 16-27 aprilie 2018, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva. „La ridicarea tichetelor gratuite de călătorie este obligatorie prezentarea cărții de identitate (copie) și a ultimului cupon de pensie (copie). Pentru situațiile deosebite (probleme medicale, absență din localitate etc.), Primăria Municipiului Deva prelungește perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie până în data de 18 mai 2018.
În intervalul 2-18 mai 2018, biletele gratuite pentru transportul public local vor fi distribuite doar la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piața Unirii, nr. 4), camera 29, de luni până vineri, între orele 9:00-11:00.
Tichetele gratuite sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, în perioada aprilie – iulie 2018″, se mai precizează în informarea transmisă de Primăria Deva.


(Următoarea știre) »