Primarul Vasile Jurca invită agenții economici din Petrila la întâlnirea cu ministrul Ambasadei R.A. Egipt, Excelența Sa Dr. Ayman Aly Osman Hassan

Agenții comerciali din Petrila sunt invitați de primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, să ia parte la o întâlnire cu Ministrul Plenipotențiar pentru economie și afaceri comerciale din cadrul Ambasadei R.A. Egipt, Excelența Sa Dr. Ayman Aly Osman Hassan.

Întrevederea va avea loc la București, la Ambasada Republicii Arabe Egipt – Biroul Comercial, joi 19 aprilie, la ora 11:00 și se dorește încheierea unor relații comerciale cu delegația oficială sosită din Egipt, care ar putea consta în schimburi de produse, petrilenii putând oferi brânzeturi, cherestea și alte bunuri specifice zonei.

“Delegația oficială sosită din Egipt dorește să încheie relații comerciale cu parteneri români. În acest sens, îi invit pe agenții comerciali din Petrila pentru a face parte din delegația noastră la această importantă întrevedere de la Ambasada Egiptului”, informează Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Agenții comerciali petrileni sunt rugați să confirme participarea până la data de 16 aprilie 2018, ora 12:00.

Legăturile comerciale pe care România le are cu R.A. Egipt sunt extrem de importante pentru țara noastră, atât din punct de vedere istoric, cât și prin prisma Memorandumului de Înțelegere în domeniul agriculturii între M.A.D.R. și Ministerul Agriculturii și Îmbunătățirilor Funciare din Republica Araba Egipt, document semnat în luna iulie a anului curent.

Excelența Sa Dr. Ayman Aly Osman Hassan s-a remarcat deseori în România prin modul popular pe care domnia sa îl abordează în relațiile cu partenerii români. Anul trecut Excelența Sa a participat la câteva festivaluri ale oierilor din România, modest și fără pretenții, încheind contracte cu crescătorii de ovine prin care R.A. Egipt va importa, pentru început, 4 milioane de miei, oferind și un preț foarte bun, iar relațiile de această natură nu se vor opri aici, interesul Egiptului fiind și pentru importul de bovine din România.

[slideshow_deploy id=’13835′]