Tâlhărit în plină stradă

Un vulcănean a căzut victimă unor adolescenți din localitate, aceștia fiind prinși de polițiști și  cercetați pentru tâlhărie.
Fapta s-a petrecut pe o stradă din localitate iar omul își făcuse cumpărătrurile de la un supermarket. „Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan au reuşit, în urma cercetărilor efectuate, să identifice trei minori, din municipiul Vulcan, faţă de care vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.
           Fapta a fost sesizată în data de 25.03.2018, în jurul orei 16.30, când la sediul Poliției Municipiului Vulcan  s-a prezentat un bărbat din municipiul Vulcan, care a reclamat faptul că, în cursul serii de 24.03.2018, în jurul orei  20:50, după ce a făcut cumpărături la un magazin din localitate, a fost abordat de un grup de 3 tineri, iar unul dintre aceștia i-a smuls geanta din mână, în care avea de 180 lei, actul de identitate și alimentele cumpărate, după care a fugit”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Dat fiind faptul că autorii sunt minori, anchetatorii îi cercetează în stare de libertate.
[slideshow_deploy id=’20328′]


« (Știre anterioară)