Prinși după ce au dat spargeri repetate

Trei tineri din Lupeni sunt autorii multor infracţiuni de furt calificat, aceștia fiind identificaţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor. Doi dintre suspecți iar al treilea are 22 de ani și va ajunge în fața judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare.  

„Poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 15/16.04.2018, doi dintre tineri au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în mansarda unui garaj situat pe strada Tineretului,  de unde au sustras un televizor LCD, un monitor de calculator, un sistem audio  și o chitară acustică, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei. În urma activităţilor, poliţiştii au reuşit  recuperarea integrală a prejudiciului.

          De asemenea, în noaptea de 06/07.04.2018, doi dintre cei vizaţi de anchetă, folosindu-se de o șurubelniță, au pătruns într-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Șincai, din municipiul Lupeni, au încercat să îl pornească, spărgând bordul și încercând să lege firele contactului „pe direct”, însă, întrucât nu au reușit acest lucru, au împins mașina, cu intenția de a porni motorul. Tinerii au abandonat autoturismul pe strada Bucura (fără a sustrage bunuri din aceasta), de unde a fost recuperat de poliţişti”, arată IPJ Hunedoara.

Cei trei suspecți sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni și există posibilitatea ca tot ei să fi comis și alte spargeri.(Următoarea știre) »