Respect pentru sudorul Ion Arpad Krupla, ieșit la pensie, din partea conducerii Apa Serv

După 40 de ani în câmpul muncii, din care în ultimii 6 a activat la Apa Serv Valea Jiului, unde a fost sudor în cadrul Sectorului Întreținere-Reparații, muncitorul Ion Arpad Krupla a ieșit la pensie.
În ultima sa zi de activitate, Ion Arpad Krupla a lăsat deoparte salopetele de lucru și a venit, astăzi, la sediul central al Apa Serv Valea Jiului, îmbrăcat ”la patru ace”. Firesc, pentru că astăzi, după o viață de muncă, Ion Arpad Krupla a fost invitat de către directorul general al ASVJ, Costel Avram și șeful Serviciului Personal al operatorului de apă, Lăcrămioara Drăgoescu la sediu, unde conducerea societății i-a mulțumit pentru activitate, în cadrul unei festivități găzduite chiar în cabinetul directorului general.
”Ne despărțim cu greu de astfel de oameni, a căror calitate profesională și respect pentru muncă sunt calități greu de găsit în ziua de astăzi. Știu că pierdem un muncitor de nădejde, dar în același timp am vrut să-i mulțumesc personal și în numele întregului nostru colectiv, domnului Ion Arpad Krupla, pentru întreaga sa activitate depusă la Apa Serv. Îi doresc sănătate și să se bucure de ani buni de binemeritată pensie, de acum înainte”, a spus Costel Avram, director general al ASVJ.
Cu ocazia ieșirii la pensie, sudorul Ion Arpad Krupla a primit din partea conducerii Apa Serv Valea Jiului o diplomă de recunoaștere a activității sale depusă în cadrul acestei societăți.

[slideshow_deploy id=’13835′]