Au reciclat și au câștigat

Cinci petroșăneni au câștigat produse electrocasnice în urma campaniei de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Astfel, la tombola organizată cu ocazia campaniei au fost atribuite cinci premii, doi dintre câștigători alegându-se cu câte o cafetieră.

Alți doi petroșăneni au primit câte un fier de călcat iar ultimul dintre norocoși a fost recompensat cu un mixer de bucătărie. Campania de colectare s-a derulat în luna martie și a fost organizată de Primăria Petroşani în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare – RoRec- SLC. Asociația Română pentru Reciclare este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România.

Practic, Asociația RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării și reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), asigurând, în acelaşi timp, eliminarea în siguranţă şi protecţia mediului, în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu și cu standardele CENELEC aplicabile în domeniul tratării DEEE.

[slideshow_deploy id=’19661′]