Sute de amenzi acordate pentru viteză

Polițiștii hunedoreni au dat nu mai puțin de 612 sancțiuni contravenționale în perioada minivacanței, cele mai multe pentru depășirea vitezei legale. Au fost vizate tronsoanele de drum intens circulate şi autostrada A1.

În urma controalelor efectuate în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat, în cele patru zile, 612 sancţiuni contravenţionale pentru diferite încălcări ale legislaţiei rutiere (majoritatea, 328, pentru depăşirea limitei legale de viteză) şi au reţinut, în vederea suspendări dreptului de a conduce autovehicule, 37 permise de conducere (dintre care 5 pentru consum de alcool şi 15 pentru viteză peste limita legală cu mai mult de 50 km/h), iar pentru neregulile tehnice constatate, au retras 16 certificare de înmatriculare ale unor autovehicule.

”În perioada de referinţă, poliţiştii rutieri au aplicat 612 amenzi, în valoare de 225.000 lei, în baza O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi au constatat 18 infracţiuni contra siguranţei rutiere. Din fericire, în această perioadă nu au avut loc evenimente rutiere grave, soldate cu decesul unor persoane”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »