Nu s-au învățat minte!

O hunedoreancă a rămas fără 13 mii de lei după ce a fost escrocată de mai mulți indivizi. Aceștia s-au folosit de binecunoscuta metodă „accidentul”.

Campaniile de informare și prevenire derulate de polițiștii hunedoreni cu privire la acest tip de înșelăciune nu-i interesează pe mulți. Dau atenție sfaturiloroamenilor legii abia când sunt lăsați fără agoniseală. „Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie în vârstă de 63 de ani, din municipiul Hunedoara,  despre faptul că, în jurul orei 02:50, a fost contactată pe telefonul fix, de către un bărbat care s-a recomandat a fi „fiul său” și care i-a comunicat faptul că a produs un accident rutier soldat cu două victime.

Apelantul i-a relatat femeii că are nevoie urgentă de bani pentru a salva viețile celor două victime și că va trimite șoferul „avocatului” său, pentru a ridica banii.

Femeia a dat curs solicitării şi a înmânat 13.000 de lei unui bărbat necunoscut, care s-a prezentat la ușa apartamentului și s-a recomandat ca fiind „șoferul avocatului” fiului său.

Ulterior, reclamanta a luat legătura telefonic cu fiul său, care i-a spus că a fost înșelată, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor, solicitând efectuarea de cercetări, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Din fericire alți trei hunedoreni au fost la curent cu metodele escrocilor și n-au căzut în capcană, dar i-au alertat pe polițiști.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »