Rezultate meritorii pentru karatiștii de la CSM Mihai Viteazu din Vulcan, la București

Sportivii karateka de la CSM Mihai Viteazu din municipiul Vulcan s-au întors din nou cu tolba plină de trofee de la întrecerile care au avut loc, în data de 19 mai 2018 la București, în cadrul Campionatului Național de Karate SKIF.

Rezultatele sunt cu atât mai apreciabile cu cât la această competiție au participat aproximativ 200 de sportivi de la 16 cluburi din țară, afiliate Federației Române de Karate. Potrivit informațiilor furnizate de antrenorul Sectiei de karate a CSM Mihai Viteazu din Vulcan, Martin Ferenczi, clubul din Vulcan a participat la acest eveniment cu 8 sportivi, care au evoluat la probele de Kata individual, Kata echipe și Kumite. Este vorba despre: Bancila Diana Maria, Mihai Ana Teodora, Bilboc Daria Marina, Ferenczi Oana Maria, Berechet Eduard Mihai, Tomele Andrei, Girescu Narcis Andrei, Borsa Rares Darius.

În urma întrecerilor, rezultatele sportivilor din Vulcan sunt următoarele:

  • la proba de Kata individual feminin:  Bancila Diana Maria – locul I;  Mihai Ana Teodora – locul II;  Bilboc Daria Marina – locul III; Ferenczi Oana Maria – locul III.
  • la proba de Kata individual masculin: Tomele Andrei – locul III;
  • la proba de Kata echipe feminin: Bancila Diana Maria – locul II; Mihai Ana Teodora – locul II; Bilboc Daria Marina – locul II.
  • la proba de Kumite masculin -45kg: Borsa Rares Darius – locul II.

Tututor sportivilor și antrenorului Martin Ferenczi, sincere felicitări pentru modul în care au reprezentat Vulcanul și Valea Jiului la această competiție națională, precum și pentru rezultatele meritorii obținute.

[slideshow_deploy id=’43281′]