România se află pe drumul corect. Mergem până la capăt!

Decizia celor care au preferat să părăsească PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat neîncetat partidul nostru, este un gest lipsit de onoare în primul rând față de cetățenii României care au creditat într-o proporție covârșitoare programul nostru de guvernare.

De asemenea, este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, cei care contribuie zi de zi, în diferitele domenii de activitate să aplice programul de guvernare PSD-ALDE, cel mai ambițios proiect politic din ultimele decenii.

Prin acest program de guvernare, PSD a realizat și realizează lucruri esențiale pentru România și pentru bunăstarea cetățenilor țării noastre. Măsurile luate, rezultatele obținute, cifrele economice și progresul confirmat de instituțiile europene, arată că România se află pe drumul corect. Rezultatele incontestabile ale actualului Guvern și performanța economică plasează țara noastră printre primele economii ale Uniunii Europene.

Este evident că se fac presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la îndeplinire aceste reforme vitale pentru societate și democrație.

PSD are capacitatea și poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România.

 

Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt!

 

Deputat Natalia – Elena Intotero,

Vicepreședinte PSD

[slideshow_deploy id=’43281′]