Prins cu un permis de conducere fals

Trei șoferi au fost prinși de polițiștii, doi dintre ei conducând fără permis iar al treilea băut. Cel care s-a urcat la volan sub influența alcoolului e din Valea Jiului, respectiv Petroșani.  Petroșăneanul n-a așteptat să se facă bine de ziuă și s-a cinstit binișor.

„În jurul orei 08:00, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din orașul Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Petroșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara. Un alt șofer din Vulcan conducea o mașină deși nu avea permis, iar un altul cu permis fals.

„Poliţiştii rutieri au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Vulcan, care  a condus un autoturism pe DN66A, pe raza municipiului Vulcan, fără a poseda permis de conducere.

În data de 04.06.2018, în jurul orei 19:30, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Bistrița, care  a fost depistat în trafic, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Irlanda. Bărbatul aflat la volan a prezentat drept permis de conducere un document aparent eliberat de autoritățile din Belgia, însă, în urma  verificărilor în baza de date, poliţiştii au stabilit că respectivul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere”, mai spune sursa citată. Toți trei s-au ales cu dosare penale.

[slideshow_deploy id=’24093′]