Suspecții de trafic de droguri au fost arestați

Procurorii DIICOT au cerut judecătorilor Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a cinci tineri suspectați de trafic de droguri.
Magistrații au admis propunerea însă decizis poate fi atacată de suspecti. Reamintim că 10 percheziții au fost efectuate ieri, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara, iar 65 de persoane au fost conduse la audieri. 10 dintre acestea sunt bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive.
 
Acțiunea a fost derulată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara, în cadrul unui dosar penal, ce vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive, ce urmează a fi expertizate.
 „Din cercetări, a rezultat că o parte dintre cei vizaţi, ar fi vândut stradal, în special în municipiile Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice – la preţuri de aproximativ 50 de lei/plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane„, a precizat IPJ Hunedoara. 
[slideshow_deploy id=’19661′]