UPDATE. Accident rutier GRAV, cu 5 VICTIME, pe raza localității Pui

 

UPDATE

Tânăra accidentată în acestă dimineață pe DN 66, în zona localității Pui, va fi transportată cu un elicopter SMURD la o clinică din Timișoara. Femeia este însărcinată și a suferit mai multe traumatisme la membrele superioare și inferioare, dar și un traumatism cranio cerebral. Victima era pasager într-un autoturism izbit de o dubiță care a intrat pe contrasens.

Printre răniți se află și o gravidă de 30 de ani, femeia fiind transportată la Spitalul de Urgență Petroșani cu multiple traumatisme atât la membrele inferioare cât și superioare dar și la cap. Alte patru persoane au suferit răni în urma accidentului produs în zona localității Galați din comuna Pui, în acestă dimineață. La eveniment au intervenit echipaje de la SMURD cât și Ambulanță, victimele fiind internate la unitatea medicală din Valea Jiului. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea teribilului accident.

Doi vulcăneni au fost implicați în accidentul produs în acestă dimineață la ieșire din comuna Pui, polițiștii stabilind că unul dintre ei a intrat pe contrasens. „În data de 13.06.2018, la ora 06:48, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din  municipiul  Vulcan, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 66, pe sensul de mers Hațeg – Petroșani, la km 165+650m (în afara localității Pui), pe o porțiune de drum în aliniament, a pătruns parțial pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat  de 59 de ani, din municipiul  Vulcan”, precizează IPJ Hunedoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele vinovatului și-l cercetează pentru vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’13837′]