Trafic blocat pe DN 13, unde două TIR-uri s-au ciocnit, unul fiind încărcat cu bere. Un bărbat, rănit grav, dus la spital

Traficul este blocat, miercuri dimineața, pe DN 13 (E60), pe raza localității mureșene Chendu, unde două TIR-uri s-au ciocnit, unul dintre ele fiind încărcat cu sticle și butoaie de bere, care s-au răsturnat pe carosabil. Un bărbat, rănit grav, a fost transportat la spital.

Potrivit Poliției Mureș, coliziunea s-a produs, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a unuia dintre șoferi.

Remorca unui TIR a intrat în derapaj și s-a lovit de capul celuilalt TIR care circula regulamentar din sensul opus de mers.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, un bărbat a fost rănit grav în urma accidentului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș.

Bărbatul a fost ajutat de pompieri să iasă dintre fiarele contorsionate ale TIR-ului, iar apoi a fost preluat de un echipaj SAJ, care i-a acordat primul ajutor, iar apoi a fost dus la spital.

Traficul pe DN 13 (E 60) pe raza localității Chendu este blocat total, iar autoritățile au început să îndepărteze autovehiculele avariate și sticlele de bere.

ziarulunirea.ro

[slideshow_deploy id=’17636′]