Mircea Radu culege ”Povești cu gust” în județul Hunedoara

Satele și cătunele din zona cetăților dacice din Munții Orăștiei vor fi vedetele unui inedit proiect de media care se va întinde pe parcursul întregii veri.

Realizatorul TV Mircea Radu împreună cu doi cunoscuți producători de televiziune – Marius Toader și Adrian Robe – își propun să aducă în atenția publicului frumusețea aparte a județului Hunedoara, legendele și poveștile care dau farmec zonei, oamenii simpli dar speciali și, nu în ultimul rând, rețetele autentice preparate din produse naturale specifice aceste zone.

Mâncărurile pregătite de locuitoarele satelor din munți vor fi prezentate în cadrul unor evenimente gastronomice care se vor desfășura în fiecare week-end, începând din 14 iulie, la Costești, poarta de intrare spre Sarmizegetusa Regia.

Proiectul ”Povești cu gust”, susținut de Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara și de Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice Hunedoara, a fost prezentat astăzi, la sediul Consiliului județean Hunedoara, în cadrul unei conferințe de presă susținute de realizatorul TV Mircea Radu și președintele Consiliului județean Huneodara, Mircea Bobora.

[slideshow_deploy id=’24093′]