Vremea a luat-o razna! Ploi, vijelii, descărcări electrice și furtuni în plină lună a lui Cuptor! Cum va fi vremea JOI și VINERI

Vremea 5 iulie. Temperaturile sunt în creștere joi, ajungând la valori de până la 33 de grade în extremitățile sudice, cu toate acestea, nu scăpăm de ploi.

Cerulva fi variabil spre senin la primele ore ale zilei în toată țara, iar înnorări și averse slabe pot fi semnalate doar în sud-est.

Spre seară, un front atmosferic va pătrunde pe teritoriul țării și va aduce în sud-vest averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Local, se va semnala și grindină.

În sudul Banatului, s-ar putea aduna cantități de apă mai semnificative. Vântul va sufla slab aproape peste tot și slab până la moderat la mare și în Delta Dunării.

Deși temperaturile sunt în creștere, în jumătatea de nord, acestea sunt mai mici decât în mod normal pentru această perioadă.

Vremea va rămâne călduroasă și vineri și sâmbătă, dar este de așteptat ca duminică precipitațiile să revină în forță și să aducă și o scădere semnificativă a temperaturilor.

În București, vremea va fi mai mult însorită, cu temperaturi ce vor ajunge până la 30 de grade la orele amiezii. Noaptea sunt așteptate maxime de 16-17 grade.

Vineri, se așteaptă ca temperaturile să ajungă până la 31-32 de grade, dar de sâmbătă seara sunt așteptate ploi.

a1.ro

[slideshow_deploy id=’27028′]