Sentința îl nemulțumește

Condamnat de instanța de fond la închisoare cu suspendare, tânărul din Petrila acuzat că și-a sechestrat, bătut și violat iubita a făcut apel. Acesta a scăpat de acuzațiile de viol și agresiune după ce minora și-a retras plângerile.

Tânărul din Petrila a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Petroșani, pentru că orbit de gelozie și-a sechestrat iubita, o minoră din Rovinari, a bătut-o și înfometat-o timp de mai multe zile. D. Ioan Daniel o ținea captivă pe adolescentă într-un apartament din Petrila și o ducea într-o zonă montană izolată unde o viola, au spus anchetatorii. Bărbatul este nemulțumit de soluția magistraților instanței de fond și a atacat-o cu apel. Dosarul urmează să se judece la Curtea de Apel Alba Iulia, iar tânărul ar putea scăpa de condamnare sau dimpotrivă, pedeapsa i-ar putea fi majorată.

Acuzat de mai multe infracțiuni de procurori, individul a scăpat de învinuirile de viol și lovire sau alte violenţe după ce victima și-a retras plângerea. Petrileanul trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare în cadrul Primăriei oraşului Petrila sau în cadrul Primăriei Municipiului Petroşani, dacă soluția nu va fi schimbată, și va trebui să plătească 1900 de lei cheltuieli judiciare către stat. Pe de altă parte, adolescenta abuzată s-a ales și ea cu un dosar penal și a fost trimisă în judecată pentru favorizarea infractorului după ce a renunțat la acuzații.

[slideshow_deploy id=’27028′]