Petroșani. Șase suspecți au fost căutați de „mascați”

Unul dintre cei ridicați de polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara a fost reținut pe bază de ordonanță și este audiat de procurori.


„Organele de cercetare penală ale poliției judiciare au pus în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane pentru săvârșirea unor infracțiuni asupra persoanei. Au fost audiate 6 persoane implicate în comiterea acestor infracțiuni. Față de un bărbat in vârstă de 36 de ani, din Petroșani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propuneri legale corespunzătoare”, declară Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Persoanele sunt suspectate că fac parte dintr-o grupare interlopă ce acționa pe raza Văii Jiului, în special în municipiul Petroșani.  Potrivit unor surse de încredere, unul dintre suspecți, alături de alți complici, ar fi blocat și oprit în trafic un autoturism și l-au bătut pe un tânăr. Totul s-a întâmplat la finele lunii iunie, iar suspectul ar fi avut o dispută legată de o sumă de bani care ar proveni de pe urma substanțelor stupefiante.

[slideshow_deploy id=’36590′]



« (Știre anterioară)