Tânăr ucis în urma unei dispute

Un tânăr de 20 de ani, din Balșa, și-a pierdut viața în urma unei altercații. Bărbatul a fost înjunghiat de un individ după ce ar fi băut împreună și apoi s-au luat la ceartă.

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin apelul de urgenţă S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Viitorului din municipiul Orăştie, se află o persoană înjunghiată.

           Față de cele sesizate poliţiştii sosiţi la faţa locului, au constatat că, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, între două persoane, un bărbat în vârstă de 32 ani, din  municipiul Orăștie a lovit cu un cuţit un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Balșa, jud. Hunedoara. În urma evenimentului, victima, a fost transportată la spital, acesta decedând ulterior, în jurul orei 22:40″, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Autorul crimei a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi să fie prezentat instanţei cu propunerea obţinerii mandatului de arestare. Suspectul este cercetat pentru omor.